20 de maig: kafeta antirepressiva a Kasa de la Muntanya

bailonga

El proper divendres 20 de maig realitzem una nova kafeta antirepressiva del grup “1+del29m”  amb l’objectiu de fer difusió de la data imminent del judici als dos vaguistes represaliats arrel de la vaga general del 29M del 2012

Així, els propers dies 25 i 31 de maig tindrà lloc el judici que busca criminalitzar la protesta, aplicant penes de presó, penes multa i una responsabilitat civil inassumibles. No restarem impassibles, mantindrem la solidaritat amb els nostres companys.

La jornada serà el proper divendres 20 maig, a Kasa de la Munyanya, i comptarà amb un espai informatiu sobre el cas, així com sopador vegà i PDs per a seguir recollint fons per a la caixa de resistència del grup de suport.

Us animem que us acosteu i ens acompanyeu abans del judici.

Perquè nosaltres, com elles, tornarem a sortir al carrer i seguirem plantant cara al sistema. Perquè avui són elles, demà podem ser nosaltres. Perquè no abaixarem el cap i mirarem cap a una altra banda. Perquè seguirem teixint xarxes i construint el que ja fem i tant els espanta, un món autogestionat des del pensament crític, la solidaritat i el suport mutu.