Acte de presentació d’1+del29m

cartell_27N_baixa (1)El proper divendres 27 de novembre es dóna el tret de sortida a la campanya “1+del29M”, una campanya de suport a un represaliat de la vaga general del 29 de març del 2012.

A més de presentar en societat la campanya “1+del29M”,  comptarem amb la participació de diferents col·lectius  per a compartir taula rodona i debatre sobre la creixent repressió entorn la pobresa. La xerrada-debat anirà acompanyada de sopador vegà i concert.

La presentació tindrà lloc el proper divendres 27 de novembre,  a la Kasa de la Muntanya (Av. Santuari Sant Josep de la Muntanya, 25), a partir de les 18:30h

Amb aquest acte pretenem engegar un petit cicle de xerrades-debat des d’on abordar qüestions que s’han accentuat en els últims anys: creixent criminalització i repressió de la pobresa; el gir repressiu i de control social; i la construcció de l’enemic intern.

En aquesta línia, des del grup de suport d’1+del29M anirem organitzant diferents activitats amb l’ànim d’aprofundir en aquests temes, fer difusió de cas i, al mateix temps, col·laborar amb la caixa de resistència.

18:30h-21h: Presentació de campanya i col·lectius, amb la participació del grup de suport 1+del29M, Prostitutes indignades, Acció Llibertària de Sants i Vaga de Totes.

21h: Sopador vegà

21:45h-1h: Concert:

–          Pogo sobre mi madre

–          Ossama

–          La llama

–          Kovitch, Homes llúdriga & Poor Tramit

–          Dj Primo

 

Tots els beneficis aniran destinats a la caixa de resistència del company represaliat.